Home PRZEPISY Placki z kaszy jaglanej

Placki z kaszy jaglanej

Przez Anna H. Niemczynow

Placki z kaszy jaglanej, są świetną alternatywą dla tradycyjnie gotowanych obiadowych ziemniaków. Wdzięcznie dotrzymają towarzystwa pulpetom, kotlecikom, czy też pieczonemu kurczakowi, bądź indykowi. Można je zjeść na śniadanie, albo potraktować jako przekąskę między posiłkami. Są sycące i pyszne. Już dwie, trzy sztuki wystarczą, by zaspokoić apetyt.

 

Życzę smacznego
Ania

Mogą Cię również zainteresować

2 komentarze

jak muffinki 30 stycznia 2017 - 18:57

Wygląda ok. Trudno się je robi?
Świetnie wygląda! Długo się je robi?

Odpowiedz
Ania H. Niemczynow 9 lutego 2017 - 11:26

Bardzo prosto i bardzo szybko kochana <3

Odpowiedz

Skomentuj Anonim Anuluj odpowiedź