Home PRZEPISY Pyszna wegańska pieczeń z soczewicy

Pyszna wegańska pieczeń z soczewicy

Przez Anna H. Niemczynow

Uczę się być wegetarianką. Był czas, kiedy jedynie unikałam jedzenia mięsa, lecz od pierwszego grudnia 2019 r. zdecydowałam się porzucić je na dobre. Moja dieta wcale nie jest uboga, wręcz przeciwnie – zrobiło się kolorowo i naprawdę smacznie. A w tej pieczeni po prostu się zakochałam i natychmiast dzielę się z Wami przepisem 🙂

Pieczeń idealnie nadaje się na kanapki, ale można ją również jeść samodzielnie. Wypróbujcie koniecznie.

Smacznego, kochani

Ania

Mogą Cię również zainteresować

2 komentarze

Kasia 10 kwietnia 2020 - 12:08

Witam,
Właśnie zaczynam robic pieczeń i zastanawiam sie czy w wersji nie wegańskiej mozna dodać jajko…

Odpowiedz
Anna H. Niemczynow 11 kwietnia 2020 - 15:31

Kasiu, jeśli chcesz to dodaj, ale naprawdę nie ma potrzeby. Płatki wszystko ładnie sklejają 🙂 Pięknych świąt dla Ciebie i Twoich bliskich <3

Odpowiedz

Skomentuj Anna H. Niemczynow Anuluj odpowiedź